Wij zijn studio dorst Amsterdam

Wij maken beelden die jouw verhaal vertellen. Mail ons hi@studiodorst.com

We werken met

Wat ze zeggen

“De samenwerking met Studio Dorst was direct al vanaf het begin aangenaam. Mo en Stefan wisten nauwkeurig onze wensen te vertalen naar pakkende video’s. Ze schakelen snel en staan altijd open voor feedback, en passen dit zelfs tijdens de edit supersnel aan! Vanwege hun professionaliteit en de hoge kwaliteit van hun werk zullen we ook in de toekomst graag met ze samenwerken.”
Femke Pijls Stedelijk Museum Studio Dorst Amsterdam
Femke Pijls
Online Campaigns - Stedelijk Museum
“Het is fijn om met iemand te werken die zowel qua tekst als beeld het maximale uit een interview kan halen. Studio Dorst weet de geïnterviewde op zijn of haar gemak te stellen en door te vragen op de juiste momenten. Voor elk magazine van Bidfood en Beko zijn Mo & Stefan echt van toegevoegde waarde dankzij hun creatieve out of the box input en ideeën.”
Studio Dorst Amsterdam
Anne-Marie Streng
Project Manager - Han Snel
“We werken al een hele tijd samen met Studio Dorst. Ze zijn enorm veelzijdig. Niet alleen maken ze krachtige foto’s en prachtige video’s, ze hebben ook een smaakvolle esthetiek en zijn erg kundig met diverse software om van het beeld websites, nieuwsbrieven en prints te maken. Als het om visual content gaat, zijn Mo en Stefan van A tot Z in te zetten.”
Hendrik_Stroscher_Property_Of Studio Dorst Amsterdam
Hendrik Stroscher
Owner - Property Of...
“Studio Dorst heeft meer dan tien aftermovies voor EXPOSED gemaakt, dé community voor jonge cultuurliefhebbers en supporters van EYE Filmmuseum. In hun werk weten ze de sfeer in een smaakvolle impressie te vangen. Mo is een professionele persoonlijkheid om mee samen te werken; hij is oprecht geïnteresseerd in onze events en dat zie je terug in zijn werk.”
Femke_Veeman_Eye_Filmmuseum Studio Dorst Amsterdam
Femke Veeman
Coordinator Education - Eye Filmmuseum

Insta feed – @studiodorstcom